Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2011 08:29 - Chyromancie XII
Автор: tanyaivanova Категория: Поезия   
Прочетен: 508 Коментари: 0 Гласове:
0



 Какво е значението на Средния пръст - Ако показалеца може да се счита за пръстта на властта и егото, то средния пръст е на дисциплината и баланса. Докато показалеца ни кара да осъществяваме мечтите си и постигаме нашите цели, средният пръст действа като спирачка, като отрезвително влияние, тъй като той представлява гласът на вниманието и отговорността. Средния пръст е управляван от Сатурн, мъдрия цар на кармата и космическата справедливост. Ако искате да видите централната роля, която средния пръст играе във вашия живот, просто погледнете неговото положение на ръката си. Точно така, той е точно в средата на вашата ръка или поне би трябвало да бъде, отразявайки ролята си на балансьор в нашия живот. Също така, той е най-дългия пръст и придава ръцете ни красива симетрия. Ако средния пръст не е най-дългият пръст на ръката, това е от голямо значение, но ще разберем малко по-късно защо. image  

Позиция на Средния пръст – Както вече стана ясно при описанието на показалеца, има едно основно правило и то гласи, че всеки пръст, разположен по-ниско от останалите, губи от своята сила. Трябва да отбележим обаче, че изключително рядко средния пръст е по-нисък от останалите пръсти, дължащо се на централното му разположение върху ръката.

По-полезен начин за тълкуване на средния пръст е да се види дали той се накланя на някоя страна. Може би сте виждали или пък самите вие имате пръст, който е наклонен в някоя посока. Това носи определено значение, както всичко в хиромантията. Нека видим какво е то.

Ако средния пръст е наклонен към палеца, това показва суеверие и тъга. Ако се накланя към безименния пръст, то това е знак за по-малък брой заболявания.

Още повече информация може да бъде добита от разчитането на размера на „дупките” между основите на пръстите на ръцете. Например, силно изразена дупка между показалеца и средния пръст (достатъчно голяма, за да влиза светлина през нея, когато пръстите са долепени един до друг) показва независимост на мисълта. А дупката между средния пръст и безименния пръст показва безгрижно отношение към живота и утрешния ден.

Форма на Средния пръст - Формата средния ви пръст говори много за вашата личност.

Заострен Среден пръст. Ако върха на средния пръст е заострен, откриваме болезнен страх от свръхестественото.

Конусообразен Среден пръст. Човека, който е с такъв тип среден пръст, вярва силно в своята религия.

Квадратен Среден пръст. Благоразумен и разсъдлив индивид.

Среден пръст във формата на шпатула. Прекомерна любов към действието и бизнеса.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tanyaivanova
Категория: Поезия
Прочетен: 1328011
Постинги: 1148
Коментари: 1163
Гласове: 3361
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930